جدیدترین اخبار :
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی
  • تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد
  • هم‌افزایی وزارت‌راه و دبیرخانه شورای‌عالی برای بهبود وضعیت مسکن و حمل‌ونقل در مناطق آزاد
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
عبدالرحیم کردی:

امنیت امروز جامعه مدیون ایثار جانبازان 8 سال دفاع مقدس است

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/02/04 | تعداد بازید :3338
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: امنیت امروز جامعه ما مدیون ایثار و فداکاری جانبازان به‌عنوان یادگاران قهرمان هشت سال دفاع مقدس ملت شهیدپرور ایران است.

به گزارش روابط عمومی منطقه آزاد چابهار دکتر عبدالرحیم کردی در آیین تجلیل از جانبازان و ایثارگران سازمان منطقه آزاد چابهار به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز افزود: این جانبازان با حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل از جان و مال خود گذشتند تا ذره‌ای از خاک پاک میهن اسلامی به دست دشمنان متجاوز نیافتد.

به گفته وی فضای امن و امکان خدمت‌رسانی به مردم که امروز برای مسئولان و همه خدمتگزاران این مرزوبوم فراهم‌شده است در سایه جان‌فشانی‌ها و فداکاری‌های این جانبازان و ایثارگران به‌دست‌آمده است.

وی عبور ایران اسلامی از مقطع حساس هشت سال دفاع مقدس و اقتدار بعد از جنگ کشورمان را نیز محصول دلاور مردی‌های جانبازان عزیز خواند و تصریح کرد: امروز جانبازان هشت سال دفاع مقدس به‌مثابه کهنه سربازان ملت سرافراز ایران، سندی روشن از هویت افتخارآمیز این ملت بشمار می‌روند.

بر اساس این گزارش در این آیین که با حضور احمد جهان پناه مشاور امور ایثارگران و جانبازان سازمان منطقه آزاد چابهار و 13 نفر از جانبازان و ایثارگران این سازمان برگزار شد، مسائل و مشکلات این افراد موردبحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی منطقه آزاد چابهار اهداء هدایا و لوح تقدیر به جانبازان و ایثارگران سازمان منطقه آزاد چابهار نیز از دیگر برنامه‌های این آیین بود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل